19 setembre 2011

22 grups musicals fan pinya en el festival TOTS SOM AMPERT

L’associació AMPERT busca nous recursos econòmics per tal d’assegurar el transport de malalts oncològics de la nostra comarca, que suposa una gran despesa, i intentem desenvolupar noves formules per tal d’aconseguir-ne el finançament.

Al llarg d’aquest any ha organitzat el concert de música clàssica “Clàssica per Ampert” i la festa D.J.’s “Festa Ampert”. També ha comptat amb la col.laboració importantíssima d’altres entitats de la Vila, com el M.I.V., la Penya Barcelonista, Caves Vallformosa o molt recentment la Cadena Ser, els quals han organitzat activitats diverses en benefici d’Ampert.

El proper acte organitzat per AMPERT és el gran festival “TOTS SOM AMPERT”. Un festival musical que comptarà amb la presència de 22 grups musicals d’arreu de la nostra comarca, amb musics que intervindran desinteressadament en aquest concert. A més també, comptem amb un llistat molt llarg d’empreses i entitats que han donat el seu suport per tal que aquest afer pugui donar els màxims de resultats possibles per assegurar la pràctica i evolució del projecte de transport de les persones malaltes de càncer.

El festival “TOTS SOM AMPERT” es farà el proper dissabte, 1 d’octubre, a les 10 del vespre, al teatre “El Casal” de la Societat La Principal, de Vilafranca. Preu d’entrada: 10 euros.