2 abril 2013

Concert solidari de música clàssica en benefici d’AMPERT

AMPERT organtiza la tercera edició de CLÀSSICAMPERT, concert solidari de música clàssica en benefici de l’associació AMPERT, que dóna suport a les persones malaltes de càncer de l’Alt Penedès. L’associació ofereix un servei de transport sanitari per a malalts de càncer de l’Alt Penedès, amb necessitat de tractament de radioteràpia, que compta amb el seguiment mèdic des de l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès i el suport de voluntariat.

Clàssica per AMPERT es farà el proper diumenge 21 d’abril, a les set de la tarda, a l’Auditori de Vilafranca. L’entrada tindrà un preu de donació de 10 euros.

El programa del concert compta amb l’actuació de Montse Ríos, piano, Cor Xamusía, coral, Sergi Raya, harmònica, Roser rios, piano, Quartet de Saxos (Xavi López, David Miret, Sergi Raya i Dani Margalef) i Trio Vinea (Crmina Font – violí-, Núria Beltran – violoncel- i Montse Rios – Piano)

El concert compta amb la col.laboració de diverses entitats (Ajuntament de Vilafranca, Fundació Pro Penedès, Obra Social “La Caixa”, Caixa Penedès – Obra Social, EMM M. Dolors Calvet, Pellisa Ràfols, Ràdio Vilafranca, Penedès TV, Vendrell – Corbalán & Associats i Pagà Disseny).

AMPERT té preparades altres iniciatives per aconseguir suport popular per poder finançar el servei de transport per a malalts de càncer. Així mateix, fa una crida per tal que entitats i col.lectius penedesencs sensibles en aquest tema organitzin activitats per recollir recursos que garanteixin el servei de transport.

Document: Cartell (667.17 kb)