10 maig 2013

Plaques de cava especials solidàries amb AMPERT i contra el càncer

A més dels Sopars Solidaris que organitza Vallformosa per lluitar contra el càncer, també ha iniciat una acció solidària que permetrà augmentar l’aportació econòmica a diferents associacions i fundacions que lluitin contra el càncer.

De fet, per cada ampolla de cava venuda, Vallformosa contribueix amb associacions d’arreu del món que lluitin contra el càncer, entre elles AMPERT. Per donar visibilitat a la iniciativa solidària cada ampolla de cava portarà una de les 6 xapes especials que s’han dissenyat amb el logotip de les associacions que rebran l’ajuda i amb el lema de la iniciativa: “Beu amb elegància, actua amb responsabilitat”. Vallformosa calcula que anualment es podran recaptar uns 100.000 euros aproximadament.