13 maig 2013

AMPERT vol celebrar el 5è aniversari amb un sopar amb tohtom

AMPERT celebrarà el 5è aniversari amb un sopar amb tothom qui aprecia l’entitat, el proper 1 de juny, a Cal Figarot. Preu per persona és de 20€, que cal ingressar, abans del 25 de maig, al c.c. de La Caixa núm. 2100-0033-10-0200883063 (cal indicar el nom + si es vol pollastre o peix).

Si bé el començament d’AMPERT va ser molt difícil, ara compta amb més de 100 socis i amb objectius de millorar el servei ben ambiciosos. AMPERT ha ajudat a més de 200 usuaris en el transport diari per a persones malaltes de càncer amb necessitats de tractament de radioteràpia de la nostra comarca. Ha signat, fins avui, convenis de col•laboració amb la majoria dels ajuntaments de l’Alt Penedès. I també ha tingut la resposta positiva de moltes empreses privades que ens han donat més d’un cop de mà quan ha calgut.

La implicació d’AMPERT a la societat ha arribat més enllà de les pròpies necessitats. Entitats d’àmbit social d’arreu de la comarca han organitzat activitats per recaptar fons per a AMPERT.

I moltes persones, músics, dissenyadors, pintors, etc. han col•laborat en molts actes que directa o indirectament s’han organitzat des d’Ampert per aconseguir encara més recursos i així poder assegurar el servei de l’entitat dia a dia.

I molt de voluntariat col•laboren per tal que la persona malalta de càncer se senti ben acompanyada durant tot el trajecte d’anada i tornada en el transport d’AMPERT i volem créixer per arribar a tothom qui ho necessiti.

Per tot això, AMPERT ho vol celebrar amb UN SOPAR D’ANIVERSARI amb tothom qui aprecia l’entitat.

Document: Invitació (83.38 kb)