23 maig 2013

Ampert rebrà un euro per cada ampolla de cava Vallformosa venuda a la botiga Inzolia de Vilafranca

El Cava Vallformosa Origen Brut Nature es presenta amb un llibret explicatiu del servei que Ampert ofereix als malalts de càncer de l’Alt Penedès.

Gràcies al conveni signat entre Vallformosa i Inzolia, Ampert rebrà un euro per cada ampolla de cava Brut Nature venuda a la botiga Inzolia de Vilafranca del Penedès o a la botiga de Vallformorsa de Vilobí del Penedès.

Aquests donatius permetran finançar el principal projecte de l’associació solidària, que és oferir el servei de transport i acompanyament de les persones malaltes de càncer. Es tracta d’un transport col•lectiu per a malalts de càncer de l’Alt Penedès, amb necessitat de tractament de radioteràpia, i compte amb el seguiment mèdic des de l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès i suport de voluntariat de la Creu Roja.

Aquesta acció solidària se suma al donatiu que Vallformosa recapta durant el Sopar Solidari que organitza anualment per lluitar contra el càncer. El 80% de la recaptació d’aquest sopar va destinada a l’Institut Català d’Oncologia i el 20% a AMPERT.

La signatura d’aquest conveni s’ha realitzat aquest dimecres a les instal•lacions de la botiga Inzolia de Vilafranca del Penedès. La presidenta de Vallformosa, Queta Domènech, explicava que “gràcies a la col•laboració entre Inzolia i Vallformosa es podrà potenciar aquest servei tan important pels malalts de càncer i també pels seus familiars”.