27 maig 2013

AMPERT presenta un nou minibús de 17 places adquirit amb el suport de l’Ajuntament de Vilafranca.

Aquest migdia s’ha presentat públicament a la plaça de la Vila el nou vehicle de l’associació AMPERT que s’ha adquirit gràcies a l’aportació econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca. L’Alcalde Pere Regull ha assistit a l’acte acompanyat de la regidora coordinadora adjunta de l’àrea de Relacions Ciutadanes i Promoció Social, Carme Garrido, del president d’AMPERT, Joan Rios, i de diferents membres de la junta de l’associació. El nou vehicle facilita el transport de malalts oncològics i dels seus familiars als centres sanitaris pe rebre tractaments diaris de radioteràpia i, tal com a assenyalat Joan Rios, dobla la capacitat que tenia l’anterior vehicle. “El vehicle és més ampli, més segur i més còmode per als usuaris i ens permet eliminar la llista d’espera que teníem”, ha afegit Joan Rios, el qual ha agraït la “màxima col•laboració” rebuda per l’Ajuntament de Vilafranca amb una aportació de 30.000 euros. Durant l’any 2012 un total de 70 usuaris de Vilafranca i comarca van utilitzar el servei de transport d’AMPERT.
Per la seva banda, Pere Regull es mostrava “orgullós de poder fer una aportació tan útil per al servei que fa AMPERT als malalts oncològics” i remarcava que el servei que fa AMPERT “supleix una mancança que les administracions no cobreixen, i a més ho fa de forma desinteressada i a través de voluntariat”. L’alcalde feia una crida a tot Vilafranca i comarca per col•laborar amb AMPERT, perquè és un servei de caire comarcal. “Per desgràcia, aquestes malalties existeixen i cal donar el màxim suport a les persones afectades i a les seves famílies”, ha conclòs Pere Regull.