20 agost 2013

Vallformosa recapta 19.800€ al 5è Sopar Solidari per la lluita contra el càncer

Unes 290 persones van assistir el passat divendres 12 de juliol al 5è Sopar Solidari que Vallformosa va organitzar al celler que té a Vilobí del Penedès per recaptar fons per la lluita contra el càncer.

 

El Sopar Solidari per la lluita contra el càncer és una iniciativa del celler Vallformosa que el divendres 12 de juliol va arribar a la seva cinquena edició i que va recaptar 19.800 euros, dels quals el 80% aniran destinats a l’ICO i el 20% a l’associació penedesenca Ampert.

En concret, 15.840 euros aniran destinats al projecte “Prevenim el càncer i apostem per la vida” de l’ICO. És un projecte que es troba orientat a sensibilitzar als ciutadans en la importància de participar en els programes de prevenció, i a involucrar als professionals en la realització d’accions per reduir l’impacte del càncer en la comunitat. Els 3.960 euros restants serviran per finançar el projecte d’Ampert per al transport dels pacients des del seu domicili fins al centre Duran i Reynals on seran tractats.

La presidenta de Vallformosa, Queta Domènech, agraeix “a les empreses, entitats, particulars i treballadors per l’esforç que han dedicat en aquest sopar i que l’han convertit en tot un èxit solidari”. També destaca “el caràcter solidari de la Societat catalana, que participa activament en actes solidaris com el sopar de Vallformosa, la Marató de TV3 o els centenars de sopars i actes solidaris que s’organitzen arreu de Catalunya”. Segons Queta Domènech, “som una societat responsable que ens preocupem per aquelles persones que ho estan passant malament, ja sigui per una malaltia o per problemes econòmics. El respecte, el compromís i la responsabilitat entre les persones són valors corporatius de Vallformosa. Per tant, dins el nostre dia a dia, de totes les nostres accions, sempre tenim en compte aquests valors”.

El 5è Sopar Solidari de Vallformosa el va presidir el Conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya, Boi Ruiz. Durant els seus parlaments va destacar la importància d’iniciatives privades com aquestes per finançar projectes solidaris.