22 setembre 2013

10 grups musicals actuaran al festival TOTS SOM AMPERT

L’associació AMPERT busca nous recursos econòmics per tal d’assegurar el transport de malalts oncològics de la nostra comarca, que suposa una gran despesa, i intentem desenvolupar noves formules per tal d’aconseguir-ne el finançament.

Com a l’any passat, AMPERT està organitzant el gran festival “TOTS SOM AMPERT”. Un festival musical que comptarà amb la presència de 10 grups musicals d’arreu de la nostra comarca, amb músics que intervindran desinteressadament en aquest concert.  L’actor Jordi Ríos – Crackòvia i Polònia – presentarà la vetllada. A més, també es compta amb empreses i entitats que donen suport, per assegurar el servei de transport de les persones malaltes de càncer.

El festival “TOTS SOM AMPERT” es farà el proper dissabte, 28 de setembre, a les vuit de la tarda, a l’Auditori de Vilafranca del Penedès. Preu d’entrada: 10 euros, que es pot adquirir el mateix dia a l’Auditori.

El Festival Tots Som AMPERT compta amb el patrocini de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès i de Freixenet, amb la col.laboració de Vallformosa – Cellers amb origen-, Obra Social “La Caixa”, Acadèmia Tastavins Penedès, Fundació Pro Penedès, Pallissa Ràfols, Ràdio Vilafranca, Penedès TV, Pellisa Ràfols, Vendrell – Corbalán & Associats, Pagà Disseny i Gràfiques Imprès Ràpid SL.