FES-TE'N SOCI / A

Vols fer-te soci/a d’AMPERT?

Formulari / butlleta de subscripció

Si vols fer-te soci i ajudar-nos en la nostra tasca, si us plau, omple el següent formulari.

Avís legal de privadesa i protecció de dades de caràcter personal 

Les dades de caràcter personal incloses en aquest missatge seran incorporades a un fitxer informàtic responsabilitat d’ “AMPERT, associació contra el càncer”. D’acord amb el que preveu la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, pot exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-se per escrit a “AMPERT, associació contra el càncer”, carrer Pere el Gran 32, 1a planta, 08720 Vilafranca del Penedès o bé al correu electrònic ampert@ampert.org. 

D’altra banda, “AMPERT, associació contra el càncer” fa constar que les dades emmagatzemades s’utilitzaran per a la lògica relació de contacte amb els seus associats i per dur a terme el cobrament de les qüotes acordades. Així mateix, “AMPERT, associació contra el càncer” mai cedirà aquestes dades a terceres persones ni seran utilitzades per a cap altra finalitat.

Amb l’enviament d’aquest formulari, el declarant respon de l’exactitud de les dades, reconeix haver llegit aquest avís i autoritza el tractament d’aquestes dades segons el que s’indica en els paràgrafs anteriors, així com a la domiciliació de les quotes establertes.

 

 

Major d’edat:
Acceptes els termes de confidencialitat i privadesa?:
 

També pots omplir aquesta butlleta i enviar-nos-la per correu postal, correu electrònic o fax a:

Ampert

C. Pere el Gran, 32, 1r
08720 – Vilafranca del Penedès
Tel. 93 890 17 33
Fax 93 890 17 33
ampert@ampert.org

Document: Butlleta de subscripció (45.45 kb)